Om Nina

Bakom A la Nina hittar ni Nina Kaufmann.

Jag är för tillfället bosatt i Dalarna och spenderar många av mina fria timmar i köket där jag mixar, hackar, blandar, kreerar och smakar av. Sedan 2009 driver jag en blogg med fokus på grön mat – sedan 2014 levererar jag inte bara rätter genom datorskärmen, utan även i verkliga livet. Det började med en musikfest i Tomnäs där jag fanns på plats med 250 vegetariska pajer; därefter har det fortsatt med både stora och små tillställningar, rawfood-tapas, fest-buféer och värmande yogaluncher. Jag brinner för att få fler att börja se mat i ett globalt perspektiv och samtidigt inse att grön mat är så mycket mer än gurkstavar och köttsubstitut; det växtbaserade köket är spännade, innovativt och framförallt GOTT! Hitta inspiration och lär känna mig bättre på min blogg ↓

ninakaufmann.se

_______

A la Nina är en hobbyverksamhet.